Κλιματική ανθεκτικότητα Ενεργές Προσκλήσεις Όλα τα νέα
Συχνές ερωτήσεις
10.06.2015

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου του ώστε να σας βοηθήσει (τηλεφωνικά ή από Helpdesk), ώστε να σας βοηθήσει ή ακόμα να οργανώσει μια επιτόπια εκπαίδευση για το φορέα σας.

Όχι. Δεν είναι υποχρεωτικό. Αυτό που είναι υποχρεωτικό είναι να υποβάλλονται τα ΜΔΔΔ στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Υποβολής.

Η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Υποβολής έχει τη δυνατότητα λήψης αρχείων δεδομένων μέσω αρχείων XML για την επικοινωνία της με πληροφοριακά συστήματα των δικαιούχων. Τα αρχεία XML δίνουν τη δυνατότητα μαζικής εισαγωγής στοιχείων.

H κατασκευή του αρχείου XML θα πρέπει να γίνεται από άλλο μηχανογραφικό σύστημα το οποίο πιθανώς χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των έργων στον κάθε φορέα. Η δημιουργία των αρχείων με πληκτρολόγηση από τον χρήστη (σε έναν επεξεργαστή κειμένων ASCII) δεν είναι ενδεδειγμένη.

Οδηγίες γραμμογράφησης των παραπάνω καθώς και παραδείγματα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ο ευκολότερος τρόπος για να συμπληρώσει κάποιος ένα τεχνικό δελτίο Πράξης είναι να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Υποβολής στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση http://logon.mnec.gr

Αν δεν έχει όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης μπορεί πολύ εύκολα να αποκτήσει κάνοντας μια αίτηση ...

Για να υποβάλετε αίτημα ένταξης και χρηματοδότησης ενός έργου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου θα πρέπει αρχικά να είναι δικαιούχος στην πρόσκληση στην οποία σκοπεύει να υποβάλει την πρότασή του,

Βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν...

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλες τις ενημερώσεις μας.