Κλιματική ανθεκτικότητα Ενεργές Προσκλήσεις Όλα τα νέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
13.11.2020

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, η αποστολή έντυπης επιστολής με απόδειξη, σε όσες προσκλήσεις η ενέργεια αυτή αναφέρεται επιπλέον της ηλεκτρονικής ενημέρωσης (mail, δημοσίευση στον ιστότοπο της Περιφέρειας Ηπείρου και της ΕΥΔ).

Οι επενδυτές θα ενημερώνονται ηλεκτρονικά για το αποτέλεσμα κάθε αξιολόγησης με e-mail και επιπροσθέτως όλα τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου www.php.gov.gr και στην ιστοσελίδα της ΕΥΔ www.espa-epirus.gr.

Για τον ίδιο λόγο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να υποβάλει ένσταση επί των αποτελεσμάτων αξιολόγησης θα την υποβάλει μόνο ηλεκτρονικά στο ΠΣΚΕ με συμπλήρωση σχετικών πεδίων του σημείου «ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ» εντός 10 ημερών από την ημερομηνία γνωστοποίησης των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Επισημαίνεται ότι οι περισσότερες προσκλήσεις εκδόθηκαν υπό συνθήκες κανονικότητας οι οποίες όμως έχουν διαφοροποιηθεί με την εξέλιξη της πανδημίας και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΦΕΚ 4709/Β΄/23-10-20) η επικοινωνία των δημοσίων υπηρεσιών με τους πολίτες θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Τέλος η υπ΄αρίθμ.2831/6-11-2020 (ΑΔΑ: Ψ2ΡΚ7Λ9-Β0Μ) “Απόφαση αναστολής προθεσμιών δράσεων ενίσχυσης ΜΜΕ στο πλαίσιο του Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020” δεν αφορά τις διαδικασίες αξιολόγησης πράξεων.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Αλέξανδρος Καχριμάνης

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλες τις ενημερώσεις μας.