Κλιματική ανθεκτικότητα Ενεργές Προσκλήσεις Όλα τα νέα
ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Άξονας: 7.ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΤΠΑ
Πρόσκληση
Προϋπολογισμός
  • Τρέχων Συνολικός Προϋπολογισμός Πρότασης
    €750,000.00
  • Τρέχων Προϋπολογισμός Πρότασης
    €750,000.00
Διαρθρωτικό Ταμείο

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Περιγραφή Έργου
Μέσα από το συγκεκριμένο έργο θα υλοποιηθούν μέτρα πληροφόρησης και επικοινωνίας του επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Ηπείρου. Αυτά θα περιλαμβάνουν ενέργειες πληροφόρησης, προβολής και δημοσιότητας των δικαιούχων , των δυνητικών δικαιούχων και της κοινής γνώμης για τις επιμέρους παρεμβάσεις που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα, το ρόλο και τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ρόλο και τη συμμετοχή της Περιφέρειας. Επίσης θα περιλαμβάνονται ενέργειες που θα πληροφορούν για τις ευκαιρίες και τις διαδικασίες χρηματοδότησης στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος. Ενδεικτικά αναφέρονται οργάνωση ημερίδων, σεμιναρίων , άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων , παραγωγή και αναπαραγωγή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού παραγωγή διαφημιστικού υλικού , λειτουργία δομών πληροφόρησης .
Κρισιμότητα
Η δημοσιότητα προβολή και πληροφόρηση του προγράμματος στους δικαιούχους , τους δυνητικούς δικαιούχους και το ευρύ κοινό ειναι αναγκαια για την υλοποίηση του προγράμματος και την επίτευξη των στόχων του αλλά και υποχρεωτική απο τους κανονισμούς.
Αναμενόμενα Αποτελέσματα
Για κάθε υποέργο θα υπάρχουν τα αντίστοιχα παραδοτέα σύμφωνα με την κάθε ανάθεση - σύμβαση, όπως έκθεση πεπραγμένων, δημιουργικά, καταχωρήσεις σε ΜΜΕ, εκδηλώσεις, ημερίδες .

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλες τις ενημερώσεις μας.