Κλιματική ανθεκτικότητα Ενεργές Προσκλήσεις Όλα τα νέα
Ανάπτυξη, εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση εξοπλισμού και λογισμικού της ΕΥΔ
Άξονας: 7.ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΤΠΑ
Πρόσκληση
Προϋπολογισμός
  • Τρέχων Συνολικός Προϋπολογισμός Πρότασης
    €57,000.00
  • Τρέχων Προϋπολογισμός Πρότασης
    €57,000.00
Διαρθρωτικό Ταμείο

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Περιγραφή Έργου
Με το παρόν έργο θα καλυφθούν ανάγκες για: i) Ανάπτυξη, εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση πληροφοριακών συστημάτων εξοπλισμού και λογισμικού το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ή χρησιμοποιείται για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΠ) και την εύρυθμη λειτουργία της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ). ii) Εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση εξοπλισμού γραφείων, Ηλκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) και περιφερειακών καθώς και λοιπού εξοπλισμού το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ή χρησιμοποιείται για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΠ) και την εύρυθμη λειτουργία της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ).
Κρισιμότητα
Η σωστή λειτουργία πληροφοριακών συστημάτων (εξοπλισμού και λογισμικού) και του εξοπλισμού γραφείων, Η/Υ και περιφερειακών και λοιπού εξοπλισμού της ΕΥΔ και την εύρυθμη λειτουργία τους είναι απαραίτητη για την υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος .
Αναμενόμενα Αποτελέσματα
Για κάθε υποέργο θα υπάρχουν τα αντίστοιχα παραδοτέα του σύμφωνα με την κάθε ανάθεση - σύμβαση, όπως έκθεση πεπραγμένων, αναφορά εργασιών, συμβόλαια συντήρησης κλπ.

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλες τις ενημερώσεις μας.